top of page

Yhtiö

Me luomme arvoa poikkeuksellisen tehokkaasti

Missio

Tarjoamme institutionaalisille sijoittajille korkealaatuisia kiinteistökehitysprojekteja, jotka perustuvat syvälliseen paikalliseen asiantuntemukseen, innovatiiviseen suunnitteluun ja tehokkaaseen toteutukseen.

 

Sitoudumme luomaan pitkäaikaista arvoa kumppaneillemme ja edistämään kestävää kaupunkikehitystä

Visio

Ahti Invest pyrkii olemaan sijoittajien tuntema innovatiivinen kiinteistökehittäjä, joka luo tuottavia sijoituskohteita institutionaalisien sijoittajille nykyaikaisilla, jatkuvasti kehittyvillä ja kestävillä ratkaisuillaan.

_d2ce740e-66eb-4a4c-a9ec-4cd2d2840019.jpg

TOIMINTATAPAMME

Tarjoamme institutionaalisille sijoittajille korkealaatuisia kiinteistöportfolioita ja kiinteistökehitysprojekteja, jotka perustuvat syvälliseen asiantuntemukseen tuottavista sijainneista, innovatiiviseen suunnitteluun ja tehokkaaseen taloudelliseen toteutukseen. Sitoudumme luomaan pitkäaikaista arvoa kumppaneillemme ja edistämään kestävää kaupunkikehitystä.

​Esimerkki:

Asiakas haluaa 100 miljoonan €:n räätälöidyn kiinteistösijoitusportfolion. Ahti kerää portfolion uudiskohteet salkkuun eri rakennusyhtiöiltä ja valmiit kohteet muilta sijoittajilta. Portfolio voi sisältää esim. valmiita kohteita, valmistuvia kohteita ja hankekehitysprojekteja, tai saneerauskohteita riippuen sijoittajan toiveista. Ahti kehittää koko portfolion kokonaisuutena huomioiden maantieteelliset sijainnit, kaavan tehokkaan hyödyntämisen sekä kustannustehokkaan rakentamisen. Portfolioihin saadaan Ahdin kautta myös kustannustehokas isännöinti, vuokramanageeraus sekä kiinteistöhuolto siten, että kohde sijoitusportfolio on korkeinta A1-tasoa.

ARVOMME

Innovaatio

Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka vastaavat institutionaalisten sijoittajien muuttuviin tarpeisiin.

Paikallinen asiantuntemus

Hyödynnämme syvällistä paikallista tietämystämme ja ymmärrystämme Suomen kiinteistömarkkinoista.

Laatu

Sitoudumme tarjoamaan korkealaatuisia ja kestäviä kiinteistökehitysprojekteja, jotka täyttävät sijoittajien odotukset.

Vastuullisuus

Toimimme eettisesti ja vastuullisesti kaikissa liiketoimintapäätöksissämme, ottaen huomioon ympäristön ja yhteisömme tarpeet.

Kumppanuus

Rakennamme pitkäaikaisia kumppanuuksia institutionaalisten sijoittajien kanssa, keskittyen yhteiseen menestykseen ja arvonluontiin.

Liiketoimintamme ytimessä ovat pitkäaikaiset, aidosti syvälliset ja molemminpuoliset kumppanuudet.

KUMPPANIMME

Evli
lähitapiola fixed_edited.png
joo group fixed_edited.png
luotsi fixed_edited.png
pajala fixed_edited.png
jatke_logo_rgb-ilman-suoja-aluetta.png
vrp fixed.png
arkta fixed_edited.png
ncc fixed.png
lujatalo.png
846f184d-c10f-4d9f-b282-17a1689ecc7d_edi
Bonava.logo.png
eleakodit_edited.png
pohjola logo.png
bottom of page